Nytt romspill inspirert av Wing Commander

Space Noir byr på historiedrevet romkamp.

Unity Games

Unity Games har annonsert at de vil lansere romskipspillet Space Noir denne sommeren. Spillet skal komme til Steam for Windows, samt nettbrett.

Dette er det første spillet Unity Games gir ut på PC – utgiveren er en nyoppstartet del av Unity Technologies, som vil fokusere på å gi ut spill bygd på nettopp Unity-motoren. Til nå har de kun fokusert på mobile plattformer.

Historiedrevet romkamp

I Space Noir sendes vi ut i rommet, der vi settes i støvlene til en dusørjeger ved navn Hal Markham. Han vikles inn i en konspirasjon som kan sette hele menneskehetens fremtid i fare, og nå må han legge ut på en reise som tar ham innom fem ulike kloder. Den eneste kompanjongen hans er den kunstige intelligensen til romskipet hans, Rhonda.

Spillet skal være historiedrevet og henter inspirasjon fra blant annet Wing Commander-serien og X-Wing. Handlingen skal være variert, og vi får blant annet fly i lav høyde over ulike planeter. Underveis skal spillerne få skreddersy romskipene sine med ulike typer oppgraderbare våpen, forsvarsystemer og manøvreringsoppgraderinger.

Utviklingen finner sted hos N-Fusion, studioet som nylig har stått for Deus Ex: The Fall. I tillegg til mange mobilspill har de også vært involvert i fjorårets nyversjon av Leisure Suit Larry.

Deus Ex: The Fall kommer forøvrig straks til PC.

Siste fra forsiden