Leisure Suit Larry gjør comeback

Det blir både nye spill og nyversjoner, til de fleste formater.

Leisure Suit Larry-serien fra Sierra forsøkte aldri å være passende for barn. De mange historiene om playboyen Larry Laffer, som ville nedlegge unge, yndige piker var noe helt for seg selv, og står som en av de mest ikoniske eventyrspillseriene fra de to siste tiårene. Så ble det stille fra herr Laffer for et par år tilbake.

Nå har den tidligere Sierra-utvikleren Paul Trowe og studioet hans Replay Games sikret seg rettighetene til spillserien. Dette ifølge Blue's News.

Kjenner du igjen denne scenen?

Like spennende er det kanskje at seriens far, Al Lowe, jobber tett med studioet for å forsikre seg om at spillenes essens er intakt. Gjengen kommer med en oppusset versjon av det første Larry-spillet, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards ganske snart. De skal også utgi et splitter nytt kapittel om rundbrenneren til siste kvartal neste år.

Selve utviklingen er det spillstudioet Adventure-Mob som står for.

Kasteball

– Jeg er heltent på å jobbe med min gamle venn og kollega Paul Trowe. Han har jobbet hardt i mange år for å sikre seg disse rettighetene på vegne av Sierra-familien. Vi skal forsikre oss om at verdens favorittbruker av «leisure suits» forblir den samme fyren som vi lærte å elske for et kvart århundre siden. Det er flott å se at skapeverket mitt blir løslatt fra det digitale fangehullet, sier Lowe i en uttalelse.

Den siste replikken henviser til hvordan spillrettighetene har byttet hender i senere tid. De opprinnelige utviklerne Sierra Entertainment utga lunkne Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude i 2004, og har siden blitt lagt ned. Codemasters slapp kalkunen Leisure Suit Larry: Box Office Bust for to år siden. Nå er det igjen de opprinnelige utviklerne fra Sierra som jobber med serien, og Al Lowe er involvert for første gang siden 1996.

Siste fra forsiden