Mennesker mot dinosaurer

Nytt skytespill for PC

Primal Carnage kan bli spillet alle gutter drømmer om.

Det er skuffende få gode dinosaurspill på markedet, men nå ser dette ut til å endre seg litt. Vi har allerede hørt om Dino D-Day, og nylig dukket det opp informasjon om et helt nytt dinosaurspill, Primal Carnage.

Jeg husker denne scenen fra en drøm.

I Primal Carnage må mennesker og dinosaurer kjempe mot hverandre. Dette er et flerspillerfokusert spill hvor det ene laget spiller topptrente leiesoldater og det andre får rollen som ulike typer skrekkøgler.

Spillet fokuserer på samarbeid uansett hvilken side du velger å spille for. Hvert lag har fem spillere, og utviklerne har lagt inn flere forskjellige moduser. For øyeblikket har utviklerne gitt oss informasjon om to av disse, Power Grid og Survival.

I Power Grid må menneskene aktivere en serie kraftstasjoner rundt på kartet, mens dinosaurene prøver å spise dem. I Survival sentreres moroa rundt et kjøretøy, som må forsvares mot dinoangrep.

Når du spiller som menneske kontrolleres spillet som et normalt førstepersons skytespill. I rollen som dinosaur blir det et tredjepersons actionspill. Mennesker får også tilgang til ulike kjøretøyer og våpen.

Vi loves også en enspillermodus, uten at vi har fått informasjon om denne. Spillet benytter seg av den relativt ferske spillmotoren Unigine (som du kanskje husker fordi den var først ute med DirectX 11-benchmark), og stikker du innom det offisielle nettstedet kan du melde deg på en kommende beta.

Siste fra forsiden