Starship Troopers: Extermination

Nytt Starship Troopers-spill fra Offworld Industries

Utvikleren slipper nytt spill i Early Access på Steam til våren.

Offworld Industries har annonsert at de snart kommer til å slippe deres nyeste tittel, Starship Troopers: Extermination, på Steam. Spillet kommer til å være tilgjengelig fra tidlig 2023, og i Early Access i det første året.

Første teaser-trailer kan du se øverst.

Kartets soner skal ha et synlig særpreg.
Offworld Industries

Starship Troopers: Extermination skal være et taktisk skytespill for opptil 12 personer, hvor man må samarbeide for å overleve bølger av forskjellige insekt-monstre, mens man kjemper seg gjennom et stort kart med flere soner.

Du skal kunne utvikle helten din gjennom et klasse-system med tre grener (Assault, Support og Defense), og bygge forsvarsverk som lar deg bedre utnytte terrenget.

Kampen foregår på planeten Valaka, men det antydes at flere verdener skal komme etter hvert.

Offworld Industries

Dette er ikke det første spillet basert på Paul Verhoevens satiriske kultklassiker fra 1997 (som i tur var en tilpassing av Robert Heinleins roman) — strategi-spillet Starship Troopers - Terran Command kom ut så sent som i juli i år. Men det har vært lenge siden noen laget et skytespill i serien — det siste var Starship Troopers i 2005.

Studioet Offworld Industries har ellers bare har det taktiske skytespillet Squad under beltet, men generelt gode anmeldelser lover godt også for Starship Troopers: Extermination, og for at de kan sjangeren.

Siste fra forsiden