Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake

Nytt Svampebob-spill frir til alle som elsker plattformspill fra nittitallet

Etter å ha arbeidet med oppussingen av kultklassikeren Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom, har utviklerne i Purple Lamp Studios nå bestemt seg for å lage noe helt ferskt.

Dette nye prosjektet kommer i form av Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake, et spill som markedsføres som en åndelig oppfølger til det snart 20 år gamle originalspillet. The Cosmic Shake ble opprinnelig annonsert i fjor høst, men det var først nå i helgen vi fikk se spillet i aksjon.

Fram og tilbake

Opplevelsen er tydelig en videreutvikling av forgjengeren, som i sin tid var kraftig inspirert av de mange plattformspillene fra 1990- og tidlig 2000-tallet.

Her var det mye rart.
THQ Nordci

I den nye traileren (som du kan se over) får vi se Svampebob og kompisen Patrick på rundtur i forskjellige ønskeverdener, hvor de må utforske fargerike omgivelser og utføre lettfattelige plattformsprang. Her reiser de ikke bare fram og tilbake mellom dimensjoner, men tilsynelatende også fram og tilbake i tid.

I én del av traileren ser vi de to i steinalderen, mens de i neste øyeblikk befinner seg i det ville vesten. Figurenes kostymer endrer seg avhengig av hvilken verden de befinner seg i, og vi ser også at Svampebob har plukket opp et par nye triks siden sist, inkludert muligheten til å bruke en pizzaeske som hangglider.

Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake kommer til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Lanseringsvindu er ikke kjent.

LES OGSÅ: Anmeldelsen av Crash Bandicoot 4: It's About Time »

Siste fra forsiden