Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 24

O jul med din glede! Her er årets siste kalenderluke

Stortromma får deng i dag.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

God jul, kjære lesere! Det er julaften, og den siste luken i årets julekalender er åpnet. Siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Spionasje i romjulen

Limited PlayStation 4: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Edition.
Sony Computer Entertainment
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Collector's Edition.
Konami

I år er det selveste Big Boss fra Metal Gear Solid som er julenissen vår, og i sekken har han en utrolig sjenerøs pakke med masse snadder fra sin egen spillserie. Dagens premie er nemlig en Playstation 4-konsoll i design inspirert av Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Spesialutgaven av selve spillet følger også med, i tillegg til spillets offisielle håndbok, en t-skjorte, en hettegenser og et par Turtle Beach Ear Force PX24 hodetelefoner.

Turtle Beach Ear Force PX24.
Turtle Beach

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, det avsluttende kapittelet i Hideo Kojimas actionepos, ble sluppet til stor bravur denne høsten. Vår anmelder var i liten tvil om spillets kvaliteter, og honorerte det med høyest mulig karakter. Sterke, troverdige spillfigurer og den store valgfriheten ble trukket frem som sterke sider i et spill som ble beskrevet som en perfekt avslutning på en uforglemmelig spillserie.

Disse Metal Gear Solid V-klærne følger også med.

Den offisielle håndboken til spillet er en meget hendig effekt dersom man ønsker å lære mer om spillet eller sitter fast på et oppdrag. Med t-skjorten og hettegenseren som følger med, får du mulighet til å vise at du er litt ekstra glad i Big Boss og hans trofaste medhjelpere.

Til sist følger det med et par meget solide hodetelefoner fra utstyrsprodusenten Turtle Beach. Disse hodetelefonene med tråd er skreddersydd til PlayStation 4, men kan også tilpasses Xbox og PC. Her får du med andre ord alt du trenger for noen skikkelig intense spilløkter i romjulen. Lykke til!

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre lesere en riktig god jul, hilsen alle oss i Gamer.no.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden