Skyblivion

Oblivion gjenskapes i Skyrim-motoren – slik blir det å spille Skyblivion

Utviklerne viser fremgangen i ny video.

Det har gått sport i å gjenskape eldre Bethesda-spill i nyere motorer, og både Morrowind og Fallout: New Vegas er blant titlene som nå moderniseres på denne måten.

Et litt mindre profilert prosjekt er Skyblivion, som tar sikte på å gjenskape hele Elder Scrolls IV: Oblivion i Skyrim-motoren. Nå har temaet bak prosjektet delt en ny video som viser fremgangen.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser frem hva utviklerne så langt har klart å snekre sammen av visuelle detaljer, og ikke minst får vi en smaksprøve på et oppdrag fra spillet.

Mye arbeid

Skyblivion

I likhet med Skyrim er Oblivion som kjent et stort spill, og mye arbeid gjenstår, men utviklerne sier de beveger seg nærmere en ferdigstillelse av den eksterne spillverdenen hver dag.

Teamet har laget et konverteringsverktøy som gjør prosessen med å legge inn alle oppdragene fra Oblivion – 219 til sammen – enklere og raskere. De har imidlertid også 8032 3D-objekter og 2663 interiør-varienter å ta tak i.

Som med andre, tilsvarende prosjekter har utviklerne av Skyblivion ennå ikke angitt et tidsvindu for lansering. Stadig flere blir imidlertid med på laget, og utviklerne forteller at de fikk over 100 nye søknader fra frivillige etter at de slapp den forrige utviklervideoen i september i fjor.

Mer informasjon kan du finne på prosjektets hjemmeside.

Les også: Slik blir det å spille Morrowind i Skyrim-drakt »

Siste fra forsiden