Offisiell kunngjøring av Devil May Cry 4

Capcom har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Devil May Cry 4 for PlayStation 3.

I Devil May Cry 4 får vi rollen som den unge ridderen Nero. Han er en mektig kriger som er en del av Order of the Sword, en religiøs gruppe som forsøker å renske verden for demoner, en gang for alle. Plutselig oppdager han at den legendariske krigeren Dante slakter ned en stor gruppe av ridderne i ordenen, og nå vil han prøve å finne ut hvorfor Dante tilsynelatende har snudd seg mot menneskeheten.

Det fjerde Devil May Cry-spillet gir oss det samme actionfylte gameplayet vi kjenner fra tidligere spill i serien, men denne gangen får vi et nytt kampsystem som lar spillerne gyve løs på de onde hordene med en endeløs rekke kombinasjonsbevegelser.

Sentralt her er Neros høyre hånd, som er magisk, og som gir helten vår en rekke spennende egenskaper. Han kan blant annet dra fiender til seg ved hjelp av telekinese, og løfte dem i luften før han kaster dem med knusende kraft i bakken.

Devil May Cry 4 kommer selvsagt også med avansert grafikk med massevis av spesialeffekter, og som vanlig har artistene hos Capcom gjort sitt beste for å gi spillet den distinkte gotiske stilen vi er vant med fra denne serien.

Capcom planlegger å ha spillet ferdig innen første kvartal neste år, noe som kan (om vi og Sony er heldige) bety at det blir en lanseringstittel for PS3 i Europa.

Siste fra forsiden