Info om Tron: Evolution

Offisielt kunngjort

Disney har kommet med skikkelig info om det nye Tron-spillet.

Tron: Evolution ble først avdekket i helgen, på Spike Video Game Awards-showet. Nå har Disney fulgt opp med en offisiell kunngjøring av spillet, og en liten håndfull konkret informasjon.

Ooh, skummel virtuell mann.

Spillet kommer som kjent til PC, PS3 og Xbox 360, og utvikles av Propaganda Games. Det skal lanseres mot slutten av 2010, litt før kinopremieren til filmen Tron: Legacy.

Handlingen foregår i tiden mellom den første Tron-filmen og Tron: Legacy. Spillet skal ta for seg viktige hendelser i Tron-mytologien, og Disney skryter av et episk eventyr i en massiv digital verden full av superrask "disc-basert" kamp og avanserte "light cycles".

Propaganda Games befinner seg i Vancouver, hvor store deler av den nye Tron-filmen ble spilt inn. Dermed har spillutviklerne fått samarbeide med filmskaperne, noe som forhåpentligvis betyr at de klarer å skape en skikkelig Tron-stemning med spillet sitt.

Det er ikke sagt veldig mye om skuespillerne og figurene i spillet, men Olivia Wilde kommer til å spille Quorra i spillet slik hun gjør i filmen. Disney sier at vi gjennom spillet får oppleve hendelser som vil forme fremtiden hennes.

Siste fra forsiden