Dead Space 2 ikke på PC?

Omrokering?

Det ser ut til at EA har droppet den ene utgaven av actionspillet.

Nylig slapp EA sitt regnskap for fjorårets fjerde kvartal, og samtidig gav de en omtrentlig liste over utgivelser i løpet av det neste finansåret. Der ble det blant annet bekreftet at spillgiganten planlegger å slippe Dead Space 2 i løpet av første kvartal 2011. Spillet stod oppført for slipp på stasjonære og håndholdte konsoller, men ikke for PC.

Intet gjensyn med Isaac på PC?

Nettsiden Blue's News har spurt EA om dette betyr at PC-utgaven av Dead Space 2 er droppet, og ifølge en representant for selskapet er det foreløpig ingen planer om å slippe spillet på PC. Da Dead Space 2 ble offisielt kunngjort for en måned siden var PC oppgitt som et av de aktuelle formatene.

Dead Space 2 omhandler den stakkars ingeniøren Isaac Clarke, som ble utsatt for all slags uhyrligheter i det opprinnelige Dead Space. De ekle mutantene fra originalen er tilbake, og Isaac må nok en gang skyte og kutte seg gjennom dem.

Spillet er offisielt bekreftet for PlayStation 3 og Xbox 360, men hvilket håndholdt format det dukker opp på er ikke kunngjort.

Siste fra forsiden