Onimusha-etterfølger på vei

Det japanske bladet Famitsu har funnet ut at Capcom arbeider med et nytt spill i Onimusha-serien. Her er de første detaljene.

Det nye Onimusha-spillet har fått den midlertidige tittelen Shin Onimusha: Dawn of Dreams, og vil komme til PS2. Spillet foregår i 1598, 16 år før duellen mellom Samanosuke og Nobunaga i Onimusha 3. Etter en periode med ro og fred, har en rød stjerne dukket opp på himmelen og ført til omfattende naturkatastrofer. I tillegg er genma-demonene på vei tilbake.

Navnet til hovedpersonen i Dawn of Dreams holdes fortsatt skjult, men han vil være løst basert på en virkelig historisk figur fra Hideyoshi-perioden. Han er en ung kriger som benytter seg av to sverd, og selv om han har utstyret til en samurai, spekulerer nettstedet Gamespot i om han kommer fra et annet sted enn Japan, etter som han har blondt hår. I tillegg har han horn i pannen, noe som indikerer en overnaturlig opprinnelse.

Spillet skal komme med et fokus på action, og skal være designet slik at det gir spilleren mer frihet til å utforske spillverdenen som han selv ønsker. Kampsystemet ser ut til å være omtrent det samme som tidligere, men vil være laget slik at nye spillere kan få like mye glede av det som erfarne Onimusha-tilhengere.

I følge Famitsu er spillet omtrent 20 prosent ferdigutviklet, og skal lanseres neste vår. De forteller også at det vil bli demonstrert på årets E3-messe. Capcom har forøvrig laget et lite nettsted som ser ut til å telle ned mot en stor kunngjøring, og Gamespot hevder denne har med Dawn of Dreams å gjøre. Lenken finner du nederst på siden.

Siste fra forsiden