Stor oppdatering til Team Fortress 2

Oppdatering for byggmestere

Den siste klassen skal til pers, men det blir også andre godsaker.

Siden Team Fortress 2 ble lansert i 2007 har Valve lansert en stadig strøm med oppdateringer og forbedringer til det lagbaserte skytespillet. Disse kommer gjerne i form av oppdateringer til de forskjellige klassene i spillet, og gir dem nye våpen, gjenstander og såkalte «achievements».

Denne kisen er for lengst oppdatert.

Den eneste klassen som enda ikke har fått noen oppdatering er ingeniøren, og nå har Valve kunngjort den siste og største klasseoppdateringen for å fikse den biffen. Denne lanseres i morgen, og Valve har startet en finurlig liten kampanje som lar spillerne være med å avdekke hva som kommer.

Alle ingeniører som bygger noe i spillet med «craft»-funksjonen har en sjanse til å belønnes med en gylden skiftenøkkel. Det er bare hundre av dem totalt, og for hver tjuefemte nøkkel låses det opp mer informasjon om oppdateringen på spillets nettside. Ingeniørene får også beholde skiftenøklene for all framtid.

Hittil har ivrige spillere låst opp informasjon om to nye våpen for klassen. Det ene er en hagle som gjør mer skade når de stasjonære våpnene til ingeniøren blir ødelagt, og det andre er en helt spesiell pistol som gjør at du selv kan styre og sikte med disse våpnene.

Hva annet som vanker i oppdateringen må du smøre deg med tålmodighet for å finne ut, men ikke mer enn at det holder til i morgen.

Siste fra forsiden