Vårslipp for neste Pokémon

Oppdatert klassiker

Nyversjonene av Gold og Silver kommer i 2010.

Tidligere i år kunngjorde Nintendo at de jobbet med de lenge etterspurte nyversjonene av Game Boy-klassikerne Pokémon Gold og Silver. De nye utgavene slippes i Japan neste måned, men resten av verden må smøre seg med tålmodighet.

Nytt utseende

På årets Pokémon-verdensmesterskap fortalte nemlig Nintendo at spillene ikke kommer til USA og Europa før våren 2010. Noen nøyaktig slippdato ble ikke annonsert, men amerikanerne får antagelig spillet noen måneder før Europa, da dette har vært normen en stund.

Pokémon HeartGold og Pokémon SoulSilver følger samme oppsett som originalutgavene (og alle andre Pokémon-spill). Du er en liten gutt eller jente som reiser rundt og fanger monstre for å trene dem opp til rå kampmaskiner. Det endelige målet er å bli verdensmester i monstertemming og fange alle.

Bortsett fra en stor oppgradering for grafikken blir det også en rekke andre små og store forandringer. I Japan skal spillene selges sammen med et pedometer, som kan brukes til å trene monstrene dine. Det er foreløpig ikke sagt noe om dette også er inkludert i de vestlige utgavene.

Siste fra forsiden