Remedy drømmer om Alan Wake 2

Oppfølger på vei?

Originalen har ikke engang kommet ut, men allerede nå snakkes det om en oppfølger.

Anmeldelsene av Alan Wake begynte å rulle ut i forrige uke, og spillet fikk god kritikk fra et stort sett samlet kritikk-korps. Her på Gamer.no ble thrilleren belønnet med 9/10, og vår anmelder mente at spillet vil bli husket i lang tid fremover.

Mye lys og varme i Alan Wake.

Vi dødelige får ikke fatt i godbiten til Xbox 360 før den kommer i butikkene fredag 14. mai, men allerede nå har den finske utvikleren Remedy begynt å snakke om en oppfølger.

– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å lage en oppfølger om det første spillet gjør det bra. Siden spillet ikke er ute ennå er det imidlertid ikke noe konkret planlagt, sier Remedys Mikko Rautalahti på det offisielle forumet.

Finnene er imidlertid svært stolte over skryten de har fått i de fleste anmeldelser:

– Det har helt klart blitt en kritikersuksess, selv om enkelte har en litt annen oppfatning av Alan Wake. Det er mye kjærlighet for spillet der ute, og vi ville vært idioter om vi ikke var fornøyd med det.

Akkurat nå jobber utvikleren med nedlastbart innhold, samtidig som man går utviklingsprosessen etter i sømmene på søken etter positive og negative sider ved spillet.

– Vi ønsker å toppe denne opplevelsen neste gang, det er alltid fint å ha noe å sikte etter, avslutter Rautalahti.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden