Hyper Light Breaker

Oppfølgeren til nydelige Hyper Light Drifter viser spilling i ny trailer

Slik blir overgangen fra to til tre dimensjoner.

Ett år har gått siden utvikler Heart Machine avduket en oppfølger til sitt kritikerroste actioneventyr Hyper Light Drifter. Nå har utvikleren vist frem mer av Hyper Light Breaker, som introduserer en ekstra dimensjon til opplevelsen.

Hyper Light Breaker.
Gearbox Publishing

Mens seriens første innslag holdt seg til to dimensjoner byr Hyper Light Breaker på fargerike slagsmål og spenstig utforsking i 3D. Traileren øverst i artikkelen viser hvordan det hele skal foregå når spillet slippes i «early access» til høsten.

I verdenen kjent som Overgrowth får man utforske stadig skiftende og tilfeldig genererte omgivelser. Navigering av verdenen står i fokus, og spillere får blant annet leke seg med løping på vegger, rullebrett og hangglider.

Som i Hyper Light Drifter skal også kamper utkjempes, både i nærkamp og med skytevåpen. For hver gang du spiller kan du velge en ny spillestil, og ta med deg opptil tre venner på ferden.

Vi storkoste oss med det første spillet i serien. Anmelder Jens Erik Vaaler satte spesielt pris på kampsystemet og den lekre verdenen i sin omtale av Hyper Light Drifter.

Hyper Light Breaker er foreløpig kun bekreftet for PC.

LES OGSÅ: Oppfølger på vei for det turbaserte strategispillet Wargroove »

Siste fra forsiden