Opplev Fallout 4 i alle de fire årstidene

Årstidsmodifikasjon gir spillet varierende fauna og klima.

Det gråbrune Commonwealth-ødelandet i Fallout 4 kan bli vel traust i løpet av flere titalls timer. Joda, her og der spretter det farger frem, men i det store og hele er det en monoton enhet i Boston post atomkrigen. 

Skulle du være enig, kan du kanskje ha interesse av en ny modifikasjon som fremdeles er under utvikling. Fallout 4 Seasons tar sikte på å veksle mellom høst, vinter, vår og sommer basert på datoen i spillet. For øyeblikket er ikke denne funksjonen implementert, så du må bytte manuelt mellom årstidene.  

Vinter og sne, en «vault dweller» suser av sted!
Vinter og sne, en «vault dweller» suser av sted! Bilde: GameDuchess, NexusMods.com

Egentlig er Fallout 4 Seasons en «mod» som samler et knippe andre modifikasjoner for å gi spillet den nye årstidsdrakten. Resultatet er slående. Om høsten kan man se mer vekster rundt i ødelandet; vinter tar selvsagt med seg snø; våren byr på grønn og blomstrende fauna; sommer gjør ødelandet varmt og godt. 

Det hele er signert skaper «GameDuchess», som skal ha blitt inspirert av hvordan fauna og vekster har greid å springe frem i atombombenedslagsfelt som Hiroshima og Nagasaki. 

Vil du prøve ut modifikasjonen selv kan du laste den ned fra NexusMods.

Gryende «mod»-scene

Fallout 4 begynner å bli noen måneder gammelt nå, og allerede har det begynt å spire i modifikasjonsmiljøet. Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan få tilbake dialogsystemet fra Fallout 3 om du vil ha litt mer kontekst for hva hovedpersonen din sier. Nylig viste vi også hvordan Thomas-toget lett kan infisere og ta over verdenen din, om du skulle ønske det. 

Det er selvfølgelig noen andre «problemer» i Fallout 4.
Joda, Fallout 4 har noen sære «glitcher»

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen