Opplev Fallout 4 i alle de fire årstidene

Årstidsmodifikasjon gir spillet varierende fauna og klima.

Det gråbrune Commonwealth-ødelandet i Fallout 4 kan bli vel traust i løpet av flere titalls timer. Joda, her og der spretter det farger frem, men i det store og hele er det en monoton enhet i Boston post atomkrigen.

Skulle du være enig, kan du kanskje ha interesse av en ny modifikasjon som fremdeles er under utvikling. Fallout 4 Seasons tar sikte på å veksle mellom høst, vinter, vår og sommer basert på datoen i spillet. For øyeblikket er ikke denne funksjonen implementert, så du må bytte manuelt mellom årstidene.

Vinter og sne, en «vault dweller» suser av sted!
GameDuchess, NexusMods.com

Egentlig er Fallout 4 Seasons en «mod» som samler et knippe andre modifikasjoner for å gi spillet den nye årstidsdrakten. Resultatet er slående. Om høsten kan man se mer vekster rundt i ødelandet; vinter tar selvsagt med seg snø; våren byr på grønn og blomstrende fauna; sommer gjør ødelandet varmt og godt.

Det hele er signert skaper «GameDuchess», som skal ha blitt inspirert av hvordan fauna og vekster har greid å springe frem i atombombenedslagsfelt som Hiroshima og Nagasaki.

Vil du prøve ut modifikasjonen selv kan du laste den ned fra NexusMods.

Gryende «mod»-scene

Fallout 4 begynner å bli noen måneder gammelt nå, og allerede har det begynt å spire i modifikasjonsmiljøet. Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan få tilbake dialogsystemet fra Fallout 3 om du vil ha litt mer kontekst for hva hovedpersonen din sier. Nylig viste vi også hvordan Thomas-toget lett kan infisere og ta over verdenen din, om du skulle ønske det.

Det er selvfølgelig noen andre «problemer» i Fallout 4.
Joda, Fallout 4 har noen sære «glitcher»

Siste fra forsiden