Lei av å bli misforstått i Fallout 4 på grunn av dialogsystemet?

Denne modden forteller deg hva figuren din kommer til å si.

NexusMods

En av de mest omstridte endringene Bethesda Softworks har gjort i Fallout 4 fra forgjengeren er dialogsystemet. I stedet for at spillet viser deg hva figuren din kommer til å si ord for ord, får man valget mellom fire vage beskrivelser – svært likt hvordan Mass Effect-serien løser dette.

Dette er antageligvis gjort for å holde på spillerens interesse i fall man blir lei av å høre den samme linjen som man leser i forkant, men det kan også sørge for misforståelser mellom spill og spiller på grunn av de vage uttrykkene.

Foretrekker du dette?

Er du en av de som savner det gamle systemet kan den nye modifikasjonen til russeren «shadwar» – som nå har blitt adaptert til engelsk av «Cirosan» – gjøre nytten. Den gir deg to muligheter for å vise linjene: enten kan du få hele responsen i en liste, ikke ulikt hvordan Fallout 3 løste dialogen sin, eller så kan du få hele responsen i den samme diamanttriangelformen som Fallout 4 byr på.

Eller dette?

Selvfølgelig er det snakk om Windows-versjonen her. Per dags dato har ingen av konsollversjonene støtte for modifikasjoner, men Bethesda har gjentatte ganger sagt at dette er noe de håper å få på plass neste år. Det kan hende denne modifikasjonen er noe av det som blir tilgjengelig.

Full pott

Fallout 4 ble lansert til Windows, Xbox One og PlayStation 4 10. november. Vår anmelder kunne henrykt konkludere med at det er et fantastisk spill.

– Fallout 4 er et mesterverk. Det hører hjemme i rekken av spill du venter i årevis på, uten å bli skuffet når det endelig kommer. Her er det store forbedringer fra Fallout 3, mest merkverdig er de livaktige fargene og den gode skytefølelsen. Historien er overraskende god, og de utallige sideoppdragene og varierte figurene gjør The Commonwealth til en plass du tror du eksisterer i, skrev Jonas Magerøy i sin anmeldelse.

Det er selvfølgelig noen andre «problemer» i Fallout 4.
Joda, Fallout 4 har noen sære «glitcher»

Siste fra forsiden