Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps kommer litt senere enn planlagt

Slippes mars 2020.

Det neste spillet om den nusselige lille krabaten Ori – kalt Ori and the Will of the Wisps – er utsatt. Det kunne Microsoft meddele under nattens The Game Awards-show.

Ori and the Will of the Wisps kommer nå i mars.
Microsoft

Heldigvis for ivrige fans er det ikke snakk om noen omfattende ventetid, da lanseringen kun er flyttet tilbake én måned. I stedet for 11. februar 2020 blir det å se på Xbox One den 11. mars.

Som plaster på såret stilte Microsoft opp med en fersk trailer for opplevelsen, som du kan se øverst i artikkelen. Denne visere flere fargerike omgivelser og frenetisk plattformaction – ikke ulikt det vi fikk servert i seriens første innslag.

Lover godt

Vi fikk en smaksprøve på Ori and the Will of the Wisps i fjor, og kom fra det med svært store forhåpninger. Som undertegnede fikk oppleve bygger oppfølgeren videre på originalen, og kombinerer flott plattformmekanikk og et nytt kampsystem med slående omgivelser og fantastisk musikk.

– Dersom du likte Ori and the Blind Forest har du god grunn til å sette oppfølgeren på ønskelisten for neste år. Faktisk tror jeg også The Will of the Wisps kan overbevise noen av de som ikke var så begeistret for det første spillet, takket være spillets enda mer presise og dermed mindre frustrerende plattformaction.

Ori and the Will of the Wisps kommer til både Xbox One og PC.

Les hele sniktitten her »

Siste fra forsiden