Wrestling og fantasi fra SouthPeak

Orker og muskelmenn

SouthPeak snapper opp TNA-lisensen, og forteller at Two Worlds II kommer til våren.

Etter å ha lidd en sakte død i flere år var det endelig over for spillutvikler Midway tidligere i år. Det meste av selskapet ble kjøpt opp av Warner Bros., men enkelte studioer og lisenser havnet i limbo.

Om noen få sekunder kommer de til å rive av klærne og bryte.

En av disse lisensene var en fersk wrestling-serie basert på amerikanske Total Nonstop Action Wrestling. Midway hadde sluppet sitt første spillet i serien og jobbet med en oppfølger, men så var det altså slutt for selskapet som frittstående utgiver.

Ifølge Gamespot har en finansrapport fra SouthPeak avslørt dem som de nye lisenseierne, samt at to nye spill er på vei. TNA Impact: Cross the Line er på vei til PSP og PSP Go, mens DS får TNA Impact: Dual Slam. Noen videre detaljer om spillene ble ikke offentliggjort, men de skal slippes i løpet av vinteren.

Rapporten indikerte også en endring av slippdatoen til rollespillet med det velklingende navnet Two Worlds II. Opprinnelig var dette en tilleggspakke til det første Two Worlds, men med tiden ble det utvidet og omgjort til et frittstående spill. I løpet av vinteren skulle det ligge i butikkhyllene, men produktet er nå skjøvet tilbake til våren 2010.

Siste fra forsiden