Outcast 2

Outcast 2 ser gigantisk ut i ny trailer

Oppfølgeren til kultklassikeren fra 1999 bruser med jetpack-fjærene.

Mange ble nok overrasket da THQ Nordic ut av det blå avduket en oppfølger til nittitallsklassikeren Outcast i fjor høst. Den gang kunne utgiverne imidlertid bare vise hvordan verdenen skulle se ut, med kun små glimt av gameplay.

Denne helgen tok de steget helt ut, og slapp en to minutter lang kavalkade av gameplay fra spillets åpne verden. Her ser vi Cutter Slade i kjent stil, idet han utforsker utenomjordiske templer og skyter romvesen til den store gullmedaljen.

THQ Nordic

Nytt av året er blant annet en meget hendig jetpack. Denne lar Slade fly i stor hastighet gjennom luften – både høyt til værs og langs bakken – og er med på å gjøre det lettere å redde den tilsynelatende enorme planeten Adelpha.

Vi får også se hvordan hovedpersonens skjold og skytevåpen fungerer i aksjon, blant annet ved at Slade kaster seg til værs og dunker skjoldet sitt mot bakken for å hamle opp med en gruppe fiender. Traileren viser i tillegg at det er mulig å endre og tilpasse våpen etter ønske.

Outcast 2 - A New Beginning kommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og Windows. Lanseringsdato er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Wonder Woman får et åpen verden-spill »

Siste fra forsiden