Luftkamp under andre verdenskrig

Over førti fly

I Wings of Prey kan du prøve deg som flygeress.

Tidligere i år kom flyspillet IL-2 Sturmovik: Birds of Prey fra russiske Gaijin Entertainment. Her fikk vi prøve oss som kampflygere under andre verdenskrig, men spillet var forbeholdt Xbox 360- og PlayStation 3-eiere. Nå får også PC-eiere bli med på moroa, for Gaijin har kunngjort Wings of Prey til denne plattformen.

Ingen fred i himmelen

Basert på pressemeldingene til de respektive spillene ser Wings of Prey ut til å være identisk med Birds of Prey. Om det skulle være noen forskjeller blir de kanskje avslørt om noen dager, da spillet har en hjemmeside hvor en klokke teller ned.

Vi får delta i seks store slag fra andre verdenskrig, og fly over femti oppdrag i med både kampfly og bombefly. De seks er Stalingrad, Ardennes, Berlin, Sicilia, Korsun og slaget om Storbritannia.

Landskapene du flyr over skal være svært realistisk gjengitt og by på et vakkert bakteppe til luftduellene dine. Du har rundt førti forskjellige fly å velge mellom, inkludert noen av de mest kjente fra krigen. Det loves at flere fly og oppdrag slippes som nedlastbart innhold i løpet av neste år.

Graden av realisme på flygingen kan justeres fra realistisk til arkade, og viss enspilleredelen ikke byr på nok utfordringer kan du utfordre andre over nettet i fire ulike flerspillermoduser.

Wings of Prey slippes i desember, og skal i første omgang selges over nettet.

Siste fra forsiden