Quake - 25 år

Overrasket med Quake-oppussing

Ute nå på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Under torsdagens QuakeCon at Home kom Bethesda med en aldri så liten overraskelse for Quake-fans. Utvikleren har nemlig pusset opp det 25 år gamle spillet, og nyversjonen er tilgjengelig nå.

Kampanjen og utvidelsene kan spilles alene eller sammen med venner.
Bethesda

I en pressemelding forklares det at «nye» Quake byr på en visuell oppgradering fra originalspillet. I tillegg er støtte for opptil 4K-oppløsning, anti-aliasing og bedre lys- og lydeffekter inkludert i pakken.

Av innhold skilter nyversjonen med originalkampanjen, samt utvidelsene The Scourge of Armagon, Dissolution of Eternity, Dimension of the Past og Dimension of the Machine. Sistnevnte er en helt ny ladning, utviklet av Wolfenstein-utvikler MachineGames.

Både kampanjen og utvidelsene kan oppleves alene eller sammen med opptil tre venner, lokalt eller på nett. En flerspillerdel er også på plass, med støtte for opptil åtte spillere på tvers av samtlige plattformer.

De som eier originalen på enten Steam eller Bethesda.net kan laste ned den oppgraderte utgaven gratis, melder Bethesda. Foruten PC er Quake-oppussingen tilgjengelig for PlayStation 4, Xbox One, Xbox Game Pass for både PC og konsoll og Nintendo Switch. Egne versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S kommer også etter hvert, med 4K-oppløsning og 120 bilder i sekundet.

En ny Skyrim-variant er også kunngjort.
Inkluderer haugevis med ekstrainnhold »

Siste fra forsiden