Overwatch 2

Overwatch 2 vil tilsynelatende erstatte Overwatch helt

Originalspillet forsvinner i oktober.

Blizzard

Teamet bak Overwatch holdt torsdag en stor spørrerunde på Reddit, der fans kunne stille spørsmål om Overwatch 2 og spillets early access-lansering i oktober. Der hintet spillsjef Aaron Keller om at originalspillet vil legges på hylla når oppfølgeren kommer.

Overwatch 2.
Blizzard

Keller fikk spørsmål om hvorvidt flerspillerdelen fra Overwatch 2 ville ta over for Overwatch når early access begynner eller om originalen ville legges ned helt. Svaret fra spillsjefen var ikke helt klart, men virket å antyde at det første Overwatch skal bort.

– Når Overwatch 2 lanseres 4. oktober vil det erstatte det nåværende Live Service-tilbudet, sa Keller.

Om vi har tolket Keller riktig er det i så fall noe annet enn hva Blizzard sa under den opprinnelige avdukingen av Overwatch 2. Daværende sjef Jeff Kaplan forklarte i 2019 at Overwatch og Overwatch 2 skulle leve side om side, og man ikke var nødt til å oppgradere hvis man ikke ville.

Nå blir flerspilleren til Overwatch 2 i det minste gratis å spille, så det skal ikke koste deg noe å gå fra ett til det neste. Alt av fremdrift og kosmetikk blir også med videre.

Videre utdypet Keller litt om early access-filosofien for Overwatch 2. Blizzard bruker terminologien for å indikere at dette bare er begynnelsen på reisa, og at mye mer innhold kommer etter hvert.

Vi testet Overawtch 2 tidligere i år.
Fans har mye å se frem til »

Siste fra forsiden