Overwatch - Nintendo Switch

Overwatch offisielt bekreftet for Nintendo Switch

Lanseres i oktober.

Blizzard

Overwatch tok verden med storm da skytespillet kom til PC, PlayStation 4 og Xbox One i 2016. Tre år senere er det straks klart for Switch, bekreftet Nintendo natt til torsdag.

Under en lengre Nintendo Direct-presentasjon fikk vi vite at Blizzards helteskyter ankommer hybridkonsollen den 15. oktober. Datoen ble kunngjort sammen med en kort trailer, som også avduket en Switch-eksklusiv funksjon for spillet.

Som du ser i videoen over vil Overwatch på Switch inkludere muligheten for bevegelsesstyring. Hvorvidt dette blir mulig i enhver situasjon er imidlertid uvisst, men du kan for eksempel bruke den med Junkrats Rip-tire og Wrecking Balls Roll-egenskap.

For Nintendo-fans som enda ikke har stiftet bekjentskap med Overwatch, er spillet en flerspillerskyter for to lag på seks spillere. Man velger mellom en haug med figurer, hver med sine unike egenskaper og spillestiler, og banker løs på hverandre i forskjellige moduser og kart.

Vi likte Overwatch svært godt da det kom ut, og vår anmelder lot seg imponere over spillets personlighet, stil og variasjon.

Overwatch prøver seg på rollebasert matchmaking.
Heretter må spillere velge en rolle før kampen, og holde seg til den »

Siste fra forsiden