Podkast

DoubleJump, episode 44

Overwatch trollbinder DoubleJump

I tillegg diskuteres Total War: Warhammer, Xbox One-rykter og trubardurevnene til Håvard.

Blizzard

Overwatch har tatt spillverden med stormen, og alle tre i redaksjonen lar seg imponere over håndverket til Blizzard. De snakker om sine favoritthelter, kule øyeblikk og hvorfor spillet er så bra.

I tillegg har Marius spilt Total War: Warhammer, og er ikke veldig imponert så langt. Gøran er litt mer imponert over de sist endringene i The Division, men er det nok til å få ham hektet igjen?

Her er tidspunkter for noen sentrale samtaleemner:

  • (07:00) Overwatch
  • (36:30) Warcraft-filmen
  • (47:20) Total War: Warhammer
  • (1:03:00) Rocksmith

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden