Savant: Ascent Anniversary Edition

Owlboy-utvikleren pusser opp Savant: Ascent

Slipper jubileumsversjon av sitt første utgitte spill.

Selv om det norske D-Pad Studio kanskje er mest kjent for Owlboy, var deres første spill faktisk det actionfokuserte spillet Savant: Ascent. Debuten kom ut i 2013, og var et samarbeid med elektronika-artisten Aleksander «Savant» Vinter.

Savant: Ascent Annivesary Edition.
D-Pad Studio

Til sommeren slipper studioet en jubileumsutgave av spillet til nye plattformer, med flere forbedringer og endringer. Du kan se en trailer over.

Pressemeldingen nevner nye brett, sjefskamper, «powerups», ferdigheter og et helt nytt lydspor fra Savant. En ny overlevelsesmodus er også lempet inn for anledningen.

– Vi er godt kjente for Owlboy, men jeg tror at en del ikke vet at vi slapp et spill før det. Savant: Ascent Anniversary Edition er en fantastisk måte å introdusere spillet til et nytt publikum, og by på en fornyet opplevelse for dem som spilte det opprinnelige spillet, forteller D-Pads Simon Stafsnes Andersen.

Savant: Ascent Annivesary Edition.
D-Pad Studio

I Savant spiller man som «the Alchemist» – en helt som har blitt dyttet ned fra tårnet sitt av en ukjent uhumskhet. Målet er å komme seg tilbake til toppen av tårnet, ved å sjonglere mellom to plattformer. Her skal man slå ned fiendehordene med magiske missiler, og unngå innkommende angrep.

Savant: Ascent Anniversary Edition slippes i løpet av sommeren til PC, PlayStation-konsoller, Xbox-konsoller, Nintendo Switch og mobiltelefoner.

LES OGSÅ: Vi kalte Owlboy for «det beste norske spillet siden Den Lengste Reisen i vår anmeldelse »

LES OGSÅ: Owlboy-skaperen ute med nytt arkadespill »

Siste fra forsiden