Owlboy vant Norwegian Game Awards

Lekkert retrospill stakk av med seieren.

Norwegian Game Awards er en spillutviklingskonkurranse for norske studenter. Finalen gikk av stabelen 27. august, og en rekke spennende spillprosjekter kjempet om en premiepott på 70 000 kroner.

Owlboy-skaperne Jo-Remi Madsen og Simon Stafsnes Andersen.

Vinneren av den gjeveste prisen ble Owlboy, et lekkert plattform/hjernetrimspill med retropreget 2D-grafikk og et fokus på eventyr, historiefortelling og utforskning. Spillet er under utvikling for Xbox 360 og PC.

Prisen for beste innovasjon gikk til Apocalypse, et actionorientert taktikkspill der målet er å korrumpere menneskeheten for å framskynde dommedag.

Pek-og-klikk-eventyret Evil Jr. fikk prisen for beste utførelse. I dette spillet får du rollen som sønnen til et ondt geni, som endelig får mulighet til å ta en titt i farens hemmelige base (passende nok plassert i en vulkan).

I kategorien beste konsept knivet evolusjonsspillet Noah's Archive og plattform/hjernetrimspillet Garbalicious om seieren. Sistnevnte vant, takket være en rekke spennende spillelementer og en stilfull presentasjon.

Helt til slutt har vi The Forklift Game, som ble juryens valg i konkurransen. Som navnet tilsier er dette et spill hvor du får leke deg med gaffeltruck.

Siste fra forsiden