Første spill fra Blizzard-veteraner

På årets PAX

Red 5 Studios forventes å annonsere sitt første spill innen kort tid.

Red 5 Studios, som er en utvikler tuftet av en drøss med veteraner fra Blizzard, skal snart annonsere sitt første spill. Det melder Destructoid. Annonseringen skal etter planen skje rundt Penny Arcade Expo (PAX), som avholdes fra 3. til 5. september i Seattle.

Spillprosjektet meldes å være et lagbasert skytespill, men man vet lite utover det. Det har tidligere vært snakk om at gjengen har utviklet et massivt onlinespill siden selskapet ble stiftet i 2006, og nå ser det altså ut til at deres første spill begynner å ta form.

Brorparten av de sentrale ansatte i Red 5 Studios var personer som var viktige i utviklingen av World of Warcraft, og det er all grunn til å tro at disse menneskene tar jobben med å utvikle et massivt onlinespill seriøst.

Penny Arcade Expo er en spillmesse dedikert til brett-, kort- og TV-spill som avholdes i Seattle i. september hvert år. I motsetning til mer tradisjonelle messer er det her fokus på et vidt spekter av digitale såvel som analoge spill. Det avholdes også et massivt dataparty i sammenheng med PAX, som arrangørene foretrekker å kalle en festival.

Messen arrangeres av en del av gjengen bak den populære nettserien Penny Arcade.

Siste fra forsiden