På hesteryggen i G1 Jockey 4

Koei har nå kunngjort G1 Jockey 4, et spill hvor du får drive med alt fra hesteavl til å ri din egen hest i veddeløp.

I Asia er hesteveddeløpsspill svært populære, og nå har den britiske fløyen av Koei kunngjort at de vil lansere en PAL-versjon av G1 Jockey 4, den 31. mars. Dette spillet lar deg avle og trene opp dine egne hester, samtidig som du får mulighet til å gå til topps i karrieren som jockey.

I forhold til tidligere G1 Jockey-spill kommer fireren med en rekke forbedringer, slik som et nytt rangeringssystem og en rekke nye egenskaper. Spillet kommer også med et nytt analogt kontrollsystem, som bruker PS2-kontrollerens stikker til å simulere tøylene. Ved hjelp av medfølgende ekstrautstyr kan spillerne lett koordinere bevegelsene på en presis måte og få stor kontroll over hesten.

Det er svært viktig å ikke behandle hesten som et hvilket som helst kjøretøy - hvis du presser den for hardt underveis vil du nemlig miste alle vinnersjansene dine. Samtidig må du opprettholde et visst tempo, så det er essensielt å finne en god balansegang i forhold til hvor hardt du presser hesten din.

Nye spillere får en omfattende øvingsdel som gjør det enkelt å komme i gang med karrieren som jockey. Ellers loves vi mulighet for at to spillere kan kjempe mot hverandre ved hjelp av delt skjerm. Mer informasjon om G1 Jockey 4 blir å finne på Koei sitt nettsted.

Siste fra forsiden