The Saboteur er ferdigutviklet

Pandemics siste spill klart for lansering

Pandemic er ferdig, og det samme er det nyeste spillet deres.

I forrige uke kom nyheten om at Electronic Arts legger ned Pandemic Studios, som en del av en reorganisering i selskapet. EA kjøpte Pandemic og BioWare i slutten av 2007, og betalte da nesten 800 millioner dollar for de to utviklerne.

Veteranbiler!

Det er nok med andre ord en litt bedrøvet stemning hos Pandemic, som under vanlige omstendigheter hadde hatt mye å feire akkurat nå. Det nyeste spillet deres, The Saboteur, er nemlig ferdigutviklet og klar for lansering som planlagt, 3. desember. Spillet kommer til PC, PS3 og Xbox 360.

– Dette har vært en veldig vanskelig uke for Pandemic Studios, men det forandrer ikke det faktum at et team med fantastiske folk har jobbet veldig hardt for å gjøre The Saboteur til et storartet spill som spillere kan kose seg med denne julen, sier Pandemic-admin Sledgehammer70 på studioets forum.

The Saboteur tar oss med til det okkuperte Frankrike under andre verdenskrig. Dette er et åpen verden-spill hvor vi spiller alliert agent, som må spionere og utføre sabotasje for å ødelegge for den tyske krigsmaskinen.

For mer informasjon om dette spillet kan du lese vårt ferske intervju med sjefsdesigner Tom French.

Siste fra forsiden