Masseslagsmål og strategi

Pasifisme forbudt

Guilty Gear 2: Overture kommer omsider til Europa.

Guilty Gear er en opprinnelig en serie slåssespill fra japanske Arc System Works, men i den direkte oppfølgeren til originalspillet bestemte studioet seg for å prøve noe nytt. Resultatet ble Guilty Gear 2: Overture, en blanding av actionspill og strategi. Spillet ble opprinnelig sluppet i Japan i 2007, og først i september i år kommer det til Europa.

Overture foregår i en fjern fremtid etter at en lang og brutal krig mellom menneskeheten og deres opprørske skapninger har ødelagt planeten. Handlingen begynner fem år etter det første Guilty Gear, og seriens hovedperson Sol Badguy har blitt tilkalt for å hjelpe en gammel venn. Kameratens kongerike har blitt invadert av merkelige vesener, og Sol må trå til og banke de påtrengende særlingene.

Sol kjemper ikke alene, men leder slagstyrker på opptil femti soldater. I tillegg til å slakte ned fiender som kommer i veien for deg og bølingen din må du også sikre strategiske mål for å seire på slagmarken. Du kan også spille som andre enn Sol, og de forskjellige kommandantene har sine egne spesialangrep og særegne tropper.

Guilty Gear 2: Overture er eksklusivt til Xbox 360 og slippes 4. september.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden