Shorts blir plattformspill

Pass på hva du ønsker deg

Den neste familiefilmen fra Hollywood får naturlig nok et spill.

Like sikkert som at det kommer nye familiefilmer med barn i hovedrollen er det at de får selskap av plattformspill løst basert på dem. Denne gangen er det den nyeste filmen fra Robert Rodriguez, Shorts, som får sitt tilhørende spillprodukt.

Shorts handler om en forstad som blir snudd på hodet av en magisk, regnbuefarget stein. Steinen oppfyller ønsker, og nabolaget blir et heller besynderlig sted på grunn av en rekke ukloke ønsker. Roboter, alligatorer, snørrmonstre og andre merkelige vesener løper løpsk i det før så fredelige området, og det er opp til de fire barna Toe Thompson, Nose Noseworthy, Loogie Short og Helvetica Black å rydde opp.

Spillet blir en blanding av gåteløsning og plattformspill, og hver av de fire barna har unike evner som kommer godt med i kampen mot de kaotiske ønskene. I tillegg kan de skaffe seg nye krefter ved å plukke opp energikuler. Med nok kuler kan de benytte seg av både telekinesiske angrep og krympestråler. Spillet byr på tilsammen 26 nivåer fordelt på tre episoder fra filmen.

Shorts slippes på DS samtidig med filmen en gang i august.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden