Demo: Max & The Magic Marker

PC-demo av Wii-spill

Nå kan du teste dette spennende Wii-spillet i nettleseren din.

Max and the Magic Marker er et plattformspill med en spennende vri. Du kan nemlig tegne nye plattformer og andre ting direkte på spillmiljøet, som spillfiguren din kan bruke for å komme dit han skal, eller kvitte seg med fiender.

Crayon Physics møter Mario.

Tingene du tegner blir automatisk til virkelige objekter i spillverdenen, som kan manipuleres gjennom spillets fysikkmotor. Litt som i hjernetrimmeren Crayon Physics Deluxe, altså.

Spillet er egentlig under utvikling for Wiiware, men siden det bruker Unity-motoren har utviklerne kunnet lage en versjon som kjører i en nettleser (ved hjelp av en harmløs "plugin"). Dermed kan du nå teste dette spillet før lansering.

Demoen finner du på spillets offisielle nettsted, hvor du også får instruksjoner om hvordan du skal spille. Det er mulig å spille i fullskjerm-modus.

Mens demoen lastes inn kan du ta en titt på vår sniktitt. Fullversjonen skal komme i salg i løpet av årets første kvartal.

Forhåpentligvis betyr denne PC-demoen at utviklerne også vurderer en utgivelse for PC, slik at ikke bare Wii-eiere får kose seg med dette lovende spillet.

Siste fra forsiden