Thimbleweed Park - gratis

Pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park er gratis på PC nå

Ny gavepakke fra Epic Games-butikken.

Terrible Toybox

14 dager har gått siden det forrige gratistilbudet fra Epic Games Store, og dermed er det klart for en ny gavepakke. Denne gangen er det Kickstarter-suksessen Thimbleweed Park som er gratis på Windows PC og Mac, fra nå og frem til 7. mars.

Thimbleweed Park leverer en moderne vri på pek-og-klikk-sjangeren.
Terrible Toybox

For å stikke av med ditt eksemplar må du besøke spillets side i Epic Games-butikken. Der trykker du ganske enkelt på knappen merket «Free», og så snart du har logget deg inn eller opprettet en ny Epic-konto er spillet ditt.

Pek og klikk fra Maniac Mansion-skaperne

Thimbleweed Park er utviklet av blant annet Ron Gilbert og Gary Winnick – radarparet bak Lucasarts-eventyret Maniac Mansion. Spillet henter mye inspirasjon fra de klassiske pek-og-klikk-eventyrene, samtidig som det gir sjangeren en moderne vri.

Vår egen Erik-André Vik Mamen var blant mange som lot seg begeistre da Thimbleweed Park kom ut i mars 2017. I sin anmeldelse skrøt han blant annet av spillets spennende historie, som blander utfordring og puslespill med en god slump humor-

– På mange måter byr Thimbleweed Park på nettopp det de markedsfører seg som: Et retroeventyrspill med masse nostalgi til gamle dager, men laget med moderne spilldesign og -teknologi. De leverer dette med stil, og spillet føles veldig som Maniac Mansion og Zak McKracken. Det vil si, det føles slik jeg minnes spillene på 90-tallet, ikke nødvendigvis slik det er å spille de idag, konkluderte Vik Mamen.

Nintendo henter snart frem et gammelt eventyr.
Utvikleren pusser opp Link's Awakening for Switch »

Siste fra forsiden