Axiom Verge gratis

Epic Games-butikken gir bort kritikerrost plattformspill

Axiom Verge er gratis de neste dagene.

Thomas Happ Games

Spillåret 2019 har fått en vanvittig åpning, og enda er det en drøss med storspill på vei de neste ukene. For den som ikke interesserer seg for Apex Legends, Anthem og Metro Exodus – eller som bare trenger noe å gjøre mens de venter – tilbyr Epic Games Store imidlertid et gratis alternativ i form av Axiom Verge.

Det går hektisk for seg i Axiom Verge.
Thomas Happ Games

Frem til 21. februar kan alle som måtte ønske det laste ned et eksemplar av det frenetiske plattformspillet for PC uten å betale en eneste krone.

Alt du må gjøre er å besøke spillets butikkside og trykke på den blå «Free»-knappen. Ved å logge deg inn med en Epic-konto legges Axiom Verge til i spillbiblioteket ditt, hvor du fritt kan nyte det for evig og alltid.

Spenstig Metroid-hyllest

Axiom Verge kom opprinnelig til PlayStation 4 i begynnelsen av 2015, men har også tatt turen til en rekke andre plattformer – inkludert PC, PlayStation Vita, Nintendo Switch og Xbox One – siden.

Spillet er en hyllest til klassiske plattformspill som Metroid, men som vår egen Jens Erik Vaaler oppdaget har utvikler Tom Happ også introdusert en rekke spennende nyheter til den velkjente sideskrollerformelen.

– Axiom Verge er heller ikke redd for å gi deg en overraskelse innimellom. Akkurat når du tror du har skjønt hvilken retning spillet skal ta får du en real finte i fanget. Disse virker utrolig godt planlagt og er alltid en glede å snuble over. Det lar også Axiom Verge bevege seg vekk fra de gamle Nintendo-spillene som inspirerte det, slik at det blir noe helt nytt og ikke bare en blåkopi, skrev Vaaler da han testet spillet for snart fire år siden.

Ikke alle er like fornøyde med butikken til Epic Games.
Fans langet ut mot 4A Games etter at Metro Exodus forlot Steam »

Siste fra forsiden