Vakkert actionspill med dato

Pene ruiner

Enslaved: Odyssey to the West kommer i oktober.

Det britiske utviklerstudioet Ninja Theory har foreløpig bare et par spill bak seg, og et av disse var lekre Heavenly Sword fra 2007. Det PlayStation 3-eksklusive actionspillet ble varmt mottatt her på Gamer.no, og deres neste prosjekt lover også godt.

Denne er egentlig litt søt.

Spillet er Enslaved: Odyssey to the West, og som Heavenly Sword er det et actionspill i tredjeperson. Nå har det fått slippdato av utgiver Namco Bandai, og 8. oktober lanseres spillet i Europa. I motsetning til Heavenly Sword er det ikke konsolleksklusivt og kommer til både Xbox 360 og PlayStation 3.

Enslaved er løst basert på den kinesiske historien Reisen mot Vest. Som i den fortellingen blir en mektige kriger tvunget til å eskortere en sart person på dennes reise vestover, og i dette tilfellet heter krigeren Monkey. Han bor i en fremtidsverden hvor mesteparten av menneskeheten er utryddet av maskiner, og disse lurer fortsatt i ruinene av våre sivilisasjoner.

I motsetning til mange andre moderne actionspill får vi i Enslaved fargerike omgivelser, for selv om spillet foregår i urbane landskaper er disse fulle av viltvoksende planter. I denne vakre dystopien skal vi både kverke ruvende maskiner og utføre akrobatikk i gammel plattformspilltradisjon.

Mer informasjon om Enslaved finner du i vår sniktitt.

Siste fra forsiden