Dato spikret for årets Football Manager

Perfekt jultegave

Sett et stort, rødt kryss i kalenderen, fotballfans!

Football Manager er et årlig høydepunkt for spillinteresserte fotballfans, og det er ikke veldig lenge siden 2011-utgaven ble annonsert.

Nå har utgiver Sega endelig spikret en dato for Football Manager 2011, den er satt til 5. november i år. Spillet kommer til PC/Mac og PSP.

Nytt år, nye muligheter.

– 2011-versjonen var faktisk den letteste på veldig lenge, sa studiosjef Miles Jacobsen da vi fikk et eksklusivt intervju med ham i august, bare dager etter at FM 2011 hadde blitt annonsert.

Forvent deg likevel tonnevis med nyheter. Vi får blant annet et nytt system for forhandlinger av kontrakter, der dette faktisk gjøres i sanntid. Vi får også med en rekke nye klausuler til bruk. Du må lære deg å mestre en rekke ulike typer agenter hvis du vil skaffe deg toppspillere.

Treningssystemet har også fått oppmerksomhet, nå kan spillerne konsentrere seg om 14 ulike ferdighetsområder for å bli bedre. I opptakt til kamper kan du be spillere fokusere ekstra mye på visse deler av spillet, eller kjøre en ny taktikk - avhengig av motstander.

Vi får nye måter å henvende oss til styret på, samt flere tips fra staben rundt deg. Det vil også bli langt flere muligheter til å ha dialog med enkeltspillere, interaksjonen skal tas til et helt nytt nivå.

Til sist kan vi nevne dynamiske ligaer, det vil si at ligaers status endres i takt med hvordan lagene fra det landet gjør det i Europa. Herlig.

Anmeldelsen av Football Manager 2011 leser du selvsagt her på Gamer.no, snekret sammen av Norges beste sportsspillredaksjon.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden