Okkulte eventyr med Jekyll og Hyde

Personlighetsspaltning

Doktoren og hans motstykke blir spillfigurer igjen.

Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde av skotten Robert Louis Stevenson er en historie om et mislykket forsøk på å undertrykke ondskap i mennesker, og har gitt opphav til en rekke filmer, bøker og noen ikke helt vellykkede spill. Tyske Pixelcage prøver seg nå på en ny spillmatisering i samarbeid med bitComposer Games.

Kombiner sjokoladen med fakkelen, og så ...

I denne utgaven rammes London av pesten, og en ung doktor Jekyll forsøker å lage en kur. Kuren viser seg å ha særdeles uønskede bivirkninger da den vekker opp doktorens mørke personlighet, Hyde. Trass dette problemet gir ikke Jekyll opp søken etter en kur, og den videre jakten fører de to personlighetene på sporet av en kult som er involvert med spredningen av pesten.

Jekyll & Hyde er hovedsakelig et pek-og-klikk-eventyrspill, men det skal også inneholde action- og plattformsekvenser. Jekyll står for tenkingen, og hvis det trengs rå kraft har han et bærbart minilaboratorie hvor han kan mikse sammen den mislykkede kuren sin. En sup av den vekker opp Hyde, som så kan ta seg av grovarbeidet.

Spillet er annonsert som PC-utgivelse til høsten, men skjermbildene viser Xbox 360-kontrollersymboler. Vi har ikke lyktes å få en kommentar fra bitComposer Games eller Pixelcage vedrørende en eventuell konsollversjon.

Siste fra forsiden