Phantom Blade Zero

Phantom Blade Zero blander steampunk og samuraier i et frenetisk actionspill

Se traileren.

Et av spillene som ble annonsert under Sonys sommerkonferanse onsdag kveld var Phantom Blade Zero (eller Phantom Blade Ø, for dem som vil kverulere). Spillet utvikles av S-games, som tidligere har fokusert på å gi ut mobilspillvarianter basert på den samme merkevaren.

I Phantom Blade Zero følger vi Soul – en elitesnikmorder som jobber for organisasjonen The Order. Vår helt anklages plutselig for mordet på organisasjonens leder, og blir skadeskutt idet han flykter. Han har nå 66 dager å leve på, for å prøve å renvaske navnet sitt.

Ut fra traileren – som du kan se over – skjønner vi at planen her er å lage et actionorientert samuraispill med steampunkelementer, der mye av fokuset ligger på smidige animasjoner og kjappe kamper. Vi får også et godt glimt inn i det som virker å være en ganske unik verden, og at hovedpersonen bykser akrobatisk rundt i landskapet.

I et blogginnlegg utdyper skaperne, og forteller at man skal boltre seg i en semi-åpen verden, der det er flere store kart som byr på aktiviteter man kan gjøre. Det loves også at opplevelsen skal være temmelig utfordrende.

Phantom Blade Zero slippes til PlayStation 5 og PC. En dato er ikke klar.

Siste fra forsiden