Pirateventyr fra Disney

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

Neste år får vi et actionrollespill satt til Pirates of the Caribbean-universet.

Disney Interactive har kunngjort Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, et åpent actionrollespill under utvikling hos Turok-skaperne Propaganda Games. Spillet kommer til høsten neste år, for PS3, Xbox 360 og PC.

Spillet finner sted før den populære filmtrilogien med Jack Sparrow og gjengen, og gir deg rollen som en pirat som må legge ut på et episk eventyr. Her får du utforske en stor verden full av fiender og mystiske monstre, og eventyret foregår både på sjøen og landjorden.

Underveis får du mulighet til å påvirke både figuren din og historien ved å gjøre ulike valg. Spillet har også flere fraksjoner, og hvordan du forholder deg til disse vil kunne få konsekvenser for det som skjer.

Ellers loves vi både klassiske sverddueller og kamp mellom ulike skip. Utviklerne vil ikke gå i detalj om sistnevnte enda, men hevder at sjøkampsystemet deres skal være ulikt alt annet i sjangeren.

Ellers er det mye som fortsatt holdes skjult, og utviklerne ønsker ikke å fortelle om de har implementert handel i spillet, eller hva slags muligheter man får til å utvikle spillfiguren.

Du kan stikke innom IGN for å lese et intervju med skaperne, samt ta en titt på et par bilder fra spillet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden