Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 4

Pixels-filmen er elendig, så Rad Crew har noen alternativer til deg

Har du noen spillfilmfavoritter også?

Columbia Pictures, Rad Crew

I ukens episode av Rad Crew tar vi litt samfunnsansvar og anbefaler fem filmer du bør se istedenfor å se Adam Sandlers totalslaktede Pixels. Fellesnevneren for filmene vi anbefaler er at de alle handler om spill, slik som Tron – i motsetning til å være en adaptasjon av et spill som f.eks Tomb Raider.

Rad Crew har prøvd en av disse.

Litt nyheter har det også vært den uka vi var borte – dessverre er ikke alle gode. PC-spillere må faktisk vente til langt på høsten med å få spille en ordentlig fungerende versjon av Batman: Arkham Knight.

Vi deler også førstehåndserfaring med det splitter nye arkadespillet Star Wars: Battle Pod, vidunderlige Rocket League, og det nyeste innen garnbasert underholdning i Yoshi’s Wooly World.

Til slutt svarte lytterne på forrige episodes spørsmål: Hva er egentlig den minst dårlige spillbaserte filmen? Neste ukes spørsmål er: Hvis du kunne gjenopplive en død eller upopulær spillsjanger, hvilken skulle det vært?


Rad Crew - sesong 10, episode 4

Ukens meny:

  • (03:38 - 23:12) Topp 5 filmer om spill som du bør se istedenfor Pixels
  • (23:12 - 40:00) Nyheter
  • (40:00 - 1:17:30) Star Wars Battle Pod, Rocket League, Yoshi's Wooly World m.m.
  • (1:17:30 - slutt) Lytterne svarer: Hva er den minst dårlige spillbaserte filmen?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 16. juli
Rad Crew, 9. juli

Rad Crew, 2. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden