Planetside 2 har fått et helt nytt kontinent

Krigen sprer seg til nye miljøer.

Sony Online Entertainment

Skytespillet Planetside 2 fortsetter å utvikles videre, og nå har det fått en massiv oppgradering i form av et helt nytt kontinent. Her får vi kjempe over mer enn 80 forskjellige baser satt til et sumpaktig miljø.

Det nye kontinentet. (bilde: Sony Online Entertainment).

«Early Expedition»

Utviklerne hos Sony Online Entertainment har jobbet med det nye kontinentet helt siden Planetside 2 ble lansert, og etter to år er det altså endelig ute. Men det er fortsatt ikke helt ferdig.

Omtrent halvparten av kontinentets baser er ferdige slik utviklerne vil ha dem, mens resten vil videreutvikles og endres på i løpet av de kommende månedene. Ved jevne mellomrom vil spillet oppdateres, og flere av puslespillbrikkene vil falle på plass.

Sumplandskap. (bilde: Sony Online Entertainment).

Kreativ sjef Matthew Higby sier på spillets forum at det ville tatt cirka tre ekstra måneder å få kontinentet helt ferdig, og at de derfor lanserer det tidlig slik at spillerne slipper å vente.

I tillegg kan de ta spillernes tilbakemeldinger med i prosessen videre, i stedet for å gjøre alt 100% ferdig for så å gå tilbake og endre på ting som spillerne ikke mener fungerer.

Oppdateringen inkluderer forøvrig en rekke andre nyheter, inkludert muligheten til å «låse» kontinenter slik at det ikke går an å starte der. Dette vil forhåpentligvis gjøre at store slag foregår på flere forskjellige kontinenter enn før.

Planetside 2 er gratis å spille, og kan lastes ned fra det offisielle nettstedet. Spillet er ute på PC, og kommer «snart» til PlayStation 4.

Siste fra forsiden