Flerspillerkrig på PlayStation 4

Planetside 4 har blitt annonsert for Sonys neste stuekonsoll.

Planetside 2 er et massivt flerspillerbasert skytespill hvor du får delta i en konflikt som raser på en hel planet. Ved hjelp av lagarbeid og taktikk må du kjempe for din fraksjon, og du kan bruke både bakkekjøretøy og ulike flygende farkoster for å ta rotta på motstanderne. Spillet foregår på enorme kontinenter hvor tusenvis av spillere kjemper om kontrollen over kritiske landområder.

Spillet ble lansert for Windows-baserte PC-er i fjor høst, og fikk en god mottakelse av spillerne. I lesernes kåring av deres favorittspill fra fjoråret fikk Planetside 2 mange stemmer i flerspillerkategoriene.

Konsollversjon på vei

Nå har Sony annonsert at spillet kommer til PlayStation 4. Det har de gjort gjennom en video hvor de viser action fra spillet, akkompagnert av stemmene til de som spiller. Videoen røper ikke noe mer om PS4-versjonen, men Sony forteller at de vil ha detaljene klare på spillmessen E3. Messen finner sted neste uke, og vi vil selvsagt være til stede.

Om du ikke klarer å vente på PS4-versjonen kan du laste Windows-versjonen ned gratis fra spillets nettside. Planetside 2 bruker en «free to play»-modell med mikrotransaksjoner, der spillerne betaler for ting i spillet i stedet for å betale for spillet selv.

Det har tidligere vært snakk om at spillet skulle få en PS3-versjon, men Sony har ikke sagt noe om denne. Annonseringen av Planetside 2 for PS4 kan du se under artikkelen.

Sony har forøvrig også annonsert at MMORPG-spillet DC Universe Online får en PS4-versjon. Dette var det første MMO-spillet som kom ut på PS3, og det finnes også på PC.

Les også: Datasnoker angrep Planetside 2-servere

Siste fra forsiden