Babylon's Fall

Platinums neste minner om et mer action-fokusert Dark Souls

Se Babylon's Fall i aksjon.

Under E3 2018 viste Square Enix og PlatinumGames frem et nytt samarbeidsprosjekt ved navn Babylon's Fall. Annet enn et navn og en ørliten kikk på settingen fikk vi ikke mye informasjon å gå på, men nå vet vi endelig litt mer.

Minner litt om Dark Souls, det her.
Square Enix

I forbindelse med Sonys State of Play-presentasjon tirsdag, viste partene nemlig frem en flunkende ny trailer for Babylon's Fall. Videoen – som du ser over – viser hvordan spillingen faktisk vil utarte seg, og her kan vi tilsynelatende se frem til mye frenetisk action.

Action i lange baner

Her er både standard hakk og deng med sverd, men det er også diverse magi ute og går. Kanskje av størst interesse er et punkt sent i traileren, der protagonisten sender ut magiske tråder for å gripe tak i det gigantiske sverdet til en enda større fiende – som han deretter sender rett i fleisen på motstanderen.

Denne mekanikken fikk vi se så smått i fjor. men akkurat hvordan den skulle fungere var uklart. Sant nok er det enda ikke lett å forstå alt som foregår, men det virker i hvert fall å antyde at dette er en evne som spillere kan benytte i kamper mot spillets større beist.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller Sony at det vi ser er en tidlig sniktitt på spillets flytende action. Det legges også stor vekt på spillets utseende, som ifølge Sonys Sid Shuman er skapt med et eget filter kalt «Brushwork Filter».

Babylon's Fall utvikles for både PC og PlayStation 4, men noen slippdato kom ikke frem under tirsdagens presentasjon. Vi kan imidlertid si med sikkerhet at spillet ikke kommer på minst et halvår, ettersom Square lover å dele flere detaljer i løpet av sommeren 2020.

PlayStation 5 kommer for øvrig i slutten av 2020.
Sony vil ha spillere over til den nye maskinen fortere enn fy »

Siste fra forsiden