Playerunknown's Battlegrounds har satt historisk Steam-rekord

Ble første spill til å ha 2 millioner samtidige spillere på tjenesten.

Bluehole

På Twitter melder Playerunknown's Battlegrounds at spillet har nådd 2 008 048 samtidige spillere på Steam. Det er første gang et spill når over 2 millioner, og er langt foran andreplassen på topplisten. Den er det Dota 2 som sitter på, med 1 291 328 samtidige spillere i mars 2016.

Playerunknown's Battlegrounds – eller PUBG – har hatt en eventyrlig vekst siden spillet først ble tilgjengelig tidlig i 2017. Siden sommeren har spillet bruttrekord etter rekord, og har sementert seg som et av de største spillfenomenene i 2017.

Vel å merke er ikke spillet lansert ennå, men er i såkalt Early Access på Steam. Man kan altså betale for tilgang til spillet selv om det er under utvikling, og det dukker stadig opp nye funksjoner og endringer.

Nytt brett på vei

Playerunknown's Battlegrounds.
Bluehole

En av tingene som utvikler Bluehole jobber med er et nytt brett til spillet. I motsetning til det nåværende vegetasjonsbrettet med noen små kolonier og bygninger, skal det nye ørkenbrettet ha en del blokker. Akkurat hva dette får å si for spillestilen, er det vanskelig å si, men vi tipper det åpner for større skuddvekslinger mellom bygninger. Vi vet ikke når brettet kommer ennå.

Playerunknown's Battlegrounds er et skytespill der 100 spillere slippes ned på en øy. Der må de samle våpen, beskyttelse og utstyr, og kjempe seg imellom om å være siste gjenlevende person. Med jevne mellomrom snevres spillområdet inn, slik at man blir aktivt presset til å møtes.

Playerunknown's Battlegrounds er foreløpig kun tilgjengelig på PC, men kommer også til Xbox One sent i 2017.

Playerunknown's Battlegrounds får snart et nytt brett.
Utvikleren viste nylig frem hva spillere har i vente »

Siste fra forsiden