Playstation Slim så godt som bekreftet?

Stadig mer bensin helles på ryktebålet.

Sony er et hett tema på ryktebørsen for tiden, det snakkes om blant annet gjeninnføring av bakoverkompatibilitet til Playstation 3 og ikke minst, Playstation Slim. Den mystiske konsollen som aldri har blitt bekreftet av Sony er angivelig allerede på tur til produksjon.

Konsollen som først og fremst vil bli en slanket utgave av dagens konsoll, sies også å være den så langt mest "rendyrkede" utgaven av konsollen. Med andre ord er det ikke bare selve størrelsen som har blitt slanket, men også funksjoner som ikke anses som "nødvendige" for en spillkonsoll.

Hva som faktisk kommer til salgs i butikkene er ennå ukjent, om den i det hele tatt noen gang kommer i salgs. Dog virker det mer og mer sannsynlig.

Selv om man aldri skal si aldri, er de siste ryktene svært konkrete hva den mystiske konsollen angår. Flere kilder hevder nå å vite at Sony allerede har plassert en produksjonsordre på konsollen. Angivelig har to taiwanske fabrikanter (Foxconn og Pegatron) fått tildelt kontrakten på produksjon av Playstation Slim. Ifølge kildene har ordren blitt delt likt mellom de to fabrikantene, hvor produksjon vil starte allerede denne måneden.

For å underbygge ryktene bør det nevnes at det var de to samme fabrikantene som produserte den originale Playstation 3-konsollen. Videre viser statistikk angivelig at det japanske markedet er spesielt konsoll-sultne i sommermånedene, noe som kan ytterligere underbygge ryktene om slipp allerede i sommer.

Ettersom det er snakk om en såpass kort tid før en eventuell slipp er det ikke lenge til før vi eventuelt får vite om hva som er hva.

(Kilde: thesixthaxis.com, udn.com)

Siste fra forsiden