Call of Duty: Vanguard - alpha

PlayStation-spillere kan teste Call of Duty: Vanguard til helgen

Prøv den nye Champion Hill-modusen.

Call of Duty: Vanguard ble offisielt avduket torsdag kveld, og allerede til helgen inviterer utvikler Sledgehammer Games til spillets første testrunde. Alfatesten avholdes 27.-29. august, og er åpen for alle på PlayStation 4 og PlayStation 5.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forklares det at det er den nye modusen Champion Hill som står på menyen. Denne fikk vi høre så vidt om forrige uke, og i forbindelse med testen har Sledgehammer nå forklart mer om hva den går ut på.

Gunfight møter battle royale

Champion Hill er en helt ny modus i Call of Duty: Vanguard.
Activision

I Champion Hill konkurrerer man – enten alene eller i grupper på opptil tre – mot syv andre lag om å stå igjen som kongen på haugen. Lagene begynner med et visst antall liv., og målet er å knerte fiendene igjen og igjen i en serie med tidsbegrensede kamprunder.

Alle begynner med samme våpen, men hver tredje runde er såkalte kjøperunder. Her kan man bruke penger man har plukket opp underveis for å oppgradere våpen og kjøpe nytt utstyr, egenskaper og Killstreaks.

– Det er i kjøperundene at den virkelige strategien kommer inn. Ingen kamper er helt like, ettersom måten du bruker penger i løpet av kampen vil endre hvordan du og ditt lag takler de andre lagene. Det er som et slag sjakk, som endrer seg dynamisk på haugevis av forskjellige måter etter hvert som kampen utspiller seg, heter det i modusens beskrivelse.

Spillere som ønsker å delta kan laste ned alfaen fra PlayStation-butikken allerede fra mandag 23. august. Deretter braker det løs klokken 19:00 den 27. august. Sledgehammer har foreløpig ikke sagt noe om når PC- eller Xbox-spillere får sin første sjanse til å prøve Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Vanguard lanseres 5. november.
Skal fortelle historien om de første spesialstyrkene fra andre verdenskrig »

Siste fra forsiden