Call of Duty: Warzone - Vanguard

Neste sesong med Call of Duty: Warzone og Vanguard utsettes

Utviklerne trenger mer tid til å rydde opp i problemer.

Activision

Sesong to av både Call of Duty: Warzone Pacific og Call of Duty: Vanguard er utsatt. Lanseringen blir nå 14. februar – 12 dager etter den planlagte datoen.

Call of Duty: Vanguard.
Activision

Via den offisielle Call of Duty-bloggen forklarer Activision at utsettelsen skyldes pågående problemer i begge spill. På konsoll sliter spillere med spillkrasj og dårlig ytelse, mens juksemakere på PC skaper kaos med flyvende biler.

– Vi vil bruke den ekstra utviklingstiden for å slippe oppdateringer, inkludert optimalisering av spilling, balansejusteringer for både våpen og utstyr, fiksing av stabilitet og feil, samt å forbedre opplevelsen for spillere i Vanguard, Warzone Pacific, Black Ops Cold War og Modern Warfare.

Ikke uventet nevner kunngjøringen ingen ting om streiken som ifølge The Washington Post fortsetter hos Raven Software. Flere medlemmer av studioet – som har ansvar for Call of Duty: Warzone – gikk i desember ut i streik, i protest mot Activisions behandling av Ravens testteam. Disse har nå ikke jobbet på over syv uker.

Ansatte under Activision Blizzard-paraplyen har riktignok fått grunn til å håpe på bedre forhold fremover. Tirsdag ble det klart at Microsoft kjøper opp selskapet for svimlende 600 milliarder kroner. Det kommer etter utallige anklager om trakassering og kjønnsdiskriminering hos den profilerte spillutvikleren.

Usikkerhet rundt fremtidig konsolleksklusivitet for Call of Duty.
Xbox-sjefen hevder at målet ikke er å ta spillere fra PlayStation »

Siste fra forsiden