Podkast: Spillskurkene som nekter å forbli døde

Ukens Rad Crew tar for seg kjeltringene som alltid kommer tilbake.

Enkelte spillskurker en lei tendens til å alltid vende tilbake uansett om du gjør slutt på dem, tar fra dem alt de eier og har eller setter dem i verdens sikreste fengsel på livstid. De returnerer for å ta hevn på en eller annen måte, og det må du pent forholde deg til. Disse fiendene er tema for topplisten som på sedvanlig vis åpner ukens Rad Crew-podkast her på Gamer.no.

Resident Evil: Revelations.
Doctor Eggman er stadig en plage for Sonic.

Udødelige spillskurker, Dota 2, Resident Evil og E3

Deretter får vi en introduksjon til populære Dota 2, spillet som fortsatt offisielt er i betafase. Are Ness Fløgstad forteller hva action-strategispillet og MOBA-sjangeren går ut på og hvordan det hele fungerer. Han forklarer også uttrykk som «ganking» og «lanes» og hvordan det er fullt mulig for nykommere å komme inn i spillet i dag.

Videre har Jostein Hakestad kjøpt seg Wii U. Han forteller kort om sitt førsteinntrykk av konsollen før han deler sine tanker om nylanserte Resident Evil: Revelations. I følge Jostein er dette et Resident Evil-spill med all galskapen det innbærer, inkludert trege kontrollere, en meningsløs historie og en latterlig dialog. Men er det morsomt til tross for dette?

Til slutt avsluttes episoden med å varme opp til den gigantiske E3-messen neste uke. Rad Crew har blant annet spurt lytterne om E3 fortsatt er like relevant og videreformidler nå svarene.

Dette er altså menyen denne uka:

  • Topp 5 skurker som aldri vil forbli døde (0:03-00:33)
  • Dota 2 (0:34-0:47)
  • Resident Evil: Revelations (0:48-1:08)
  • Oppbygging til E3 2013 (1:09-1:33)

Bak mikrofonene denne uka sitter Jostein Hakestad, Are Ness Fløgstad og Martin Vinje.

Er det noen udødelige spillskurker som irriterer deg mer enn andre? Hva synes du om Dota 2 og den type spill? Har du spilt Resident Evil: Revelations? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet.

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i to år allerede, men som nylig debuterte på Gamer.no. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 125 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 124
Rad Crew: Episode 123
Rad Crew: Episode 122

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden