Pokerkveld med spillfigurer

Poker Night at the Inventory har fått slippdato.

Np kan du endelig spille Texas Hold Em' mot Tycho, Max, Heavy og Strong Bad. De fire figurene fra henholdsvis Penny Arcade, Sam & Max, Team Fortress 2 og Homestar Runner blir motspillerne dine i Telltales nye pokerspill.

Forhåndsbestilling av Poker Nights at the Inventory har vært mulig en god stund, men slippdatoen har inntil nylig vært hemmelig. Nå røper Telltale at spillet lanseres i dag, den 22. november.

Ansatte i Telltale spekulerte i hva videospillfigurer gjør på fritiden sin, og slik skal idéen til spillet ha oppstått. Utviklerne er ikke fremmed for å lage en serie pokerspill med flere nye figurer i fremtiden, men sier de må selge minst 100 000 - 200 000 eksemplarer av Poker Night for å vurdere muligheten.

Poker Night blir det første spillet som gir stemme til Tycho fra Penny Arcade, og stemmeskuespilleren er Andrew Chaikin som gav stemme til Max i den første episoden av Sam & Max Save the World. De tre andre figurene blir spilt av sine nåværende stemmeskuespillere.

Tycho er også den eneste figuren som er laget på nytt i anledning Poker Night; allerede eksisterende 3D-modeller benyttes for Max, Heavy og Strong Bad.

De som har forhåndsbestilt Poker Night at the Inventory kunne dra fordel av 25 prosent avslag på Telltales andre spill, samt et eksklusivt hodeplagg som kan brukes i Valves Team Fortress 2.

Spillere som allerede eier TF2 vil også kunne låse opp unike gjenstander i Poker Night som figurene i TF2 kan utstyres med, uten å måtte forhåndsbestille spillet.

(Kilde: Telltale Games, Shacknews)

Siste fra forsiden